Alt av frivekter du trenger til treningen


Vi har et stort utvalg av frivekter. Håndmanualer kan brukes til å trene hele kroppen, om du skal trene hjemme anbefaler vi de plassbesparende justerbare håndmanualene. Om du har god plass eller om frivektene er til flerbruk anbefaler vi de gummierte håndmanualene som er støydempende og meget holdbare. Disse fås også kjøpt i våre populære håndmanual-vektsett Vi har også håndmanual stenger som passer til 50mm vektskiver og justerbare sett med stenger og 25mm vektskiver.

Vi selger vektskiver av høy kvalitet som er trukket med gummi for å beskytte gulvet og dempe støy. Om du skal bruke vektskivene på et crossfitsenter eller øvelser hvor du slipper vektstangen anbefaler vi bumper plates. Vektskivene kan også kjøpes som pakker bestående av vektskiver eller vektsett med vektskiver og vektstenger.

Markedets beste vektstenger til de beste prisene! Om du trenger en curlstang, en rimelig rett vektstang med kulelager til 50mm vektskiver eller profesjonelle stenger produsert etter IWF spesifikasjoner med «needle-bearings» og fjærstål eller bronseforinger så finner du det her. Det er viktig å bruke gode låser på vektstengene, vi selger både tradisjonelle vektstanglåser og quick release jaw-lock hurtiglåser.

Skal du ha kettlebell, så er det Competition Kettlebells som gjelder. Alle har samme størrelse og et håndtak med seratert krom som gir godt grep og forebygger rust.

OLYMPISK VEKTSTANG 180cm

50mm olympisk 180cm vektstang med kulelager og stivt stål. Stangen har standard 28mm grep. 
Hylsene til vektskivene er 50mm og roterer på kulelager for å gjøre det lettere med frivendinger. Hylsene er festet på stangen med låsesplinter istedenfor bolter som har en tendens til å løsne. Everlast boksesekk

Vektstangen har standard serratering for knebøy og grepsøvelser, den veier 15kg og passer alle 50mm olympiske vektskiver.

Comments

  1. Thanks on your marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you're a great author.I will ensure that I bookmark your blog and will come back down the road. I want to encourage you to continue your great writing, have a nice holiday weekend!
    Vektskiver

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Fundamentos de Microsoft Teams para negocios

Getting A Helping Hand For Setting Up Your Restaurant Business In Dubai

Find the best professionals for architecture!